SKAPA ER VARUMÄRKESDOFT

Varumärkesupplevelser med skräddarsydda dofter

Välkommen till vår doftvärld, där vi inte bara skapar dofter, vi skapar upplevelser. Vi är stolta över vårt nära samarbete med utvalda partners, vilket möjliggör skapandet av skräddarsydda dofter under privatelabel. Genom att om omfamna kreativitet och precision i varje droppa strävar vi efter att erbjuda unika doftsignaturer som förmedlar er exklusiva vision.
Med vårt engagemang till kvalitet och innovation tar vi doftanpassningen till en ny nivå. Genom att samarbeta med oss får du inte bara produkter av högsta standard, utan även möjligheten att ge ditt varumärkesidentitet en subtil och minnesvärd upplevelse. Utforska vår värld av dofter och och låt oss tillsammans skapa en olfaktorisk resa som framhäver de bästa av din verksamhet.

Oavsett om det är en exklusiv doftprofil för ditt varumärke eller skräddarsydda hygien och hårvårdsprodukter, är vårt engagemang att överträffa förväntningar. Med noggrant utvalda ingredienser och avancerad teknologi skapar vi produkter som inte tillfredställer sinnena utav också bidrar till en känsla av välbefinnande. 
Låt oss tillsammans utforska möjligheterna och forma en doft och hygienupplevelse som stärker din verksamhet och skapar oförglömliga intryck. VI är inte bara här för att tillhandahålla produkter, vi är här för att skapa magi med hjälp av dofter. 

Vad vi kan skapa White Label med

Vi kan även hjälpa er att hitta rätt doftolja till era befintliga produkter. Alla våra dofter tillverkas i Grassé och är av den högsta kvalitén. Kontakta oss idag för ett möte där vi kan diskutera era behov och hitta en passande lösning för ert varumärke!

SIGNATURDOFTER

Definiera ditt varumärkesidentitet med skräddarsydda dofter, skapa minnesvärda upplevelser för kunderna och berör dem på djupet och få dom att associera doften med ert varumärke.

DOFTLJUS

Skapa harmoniska atmosfärer med exklusiva doftljus, passande för varje tillfälle och plats i ditt hem, butik eller kontorslokal.

DOFTPINNAR

Sprid er signaturdoft på ett diskret och elegant sätt, skapa en behaglig atmosfär där den behövs som mest.

TVÅL

Låt era kunder eller besökare njuta av en lyxig signaturtvål med unik doft för daglig användning.

SCHAMPOO & BALSAM

Leverera lyxig hårvård med skräddarsydda dofter som förnyar hårvårdsrutinen, varje användning blir en fräsch och minnesvärd doftupplevelse.

LOTION

Ge huden en silkeslen känsla med en lotion, berikad med din signaturdoft för en oförglömlig upplevelse som hänger kvar genom hela dagen.

KONTAKTA OSS

Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss!

Så fort vi har fått in all information från er så hör vi av oss så fort vi kan, vår svarstid är inom 24 timmar alla dagar utom helgdagar. Vid brådskande ärenden hör gärna av er per telefon på 08-448 81 82.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

©2023, Ambrox AB, Orgnr: 559290-3214, Nyckelvägen 5A, 142 50, Skogås
Designad och producerad av